Laten we jouw verhaal onvergetelijk neerzetten!

Een krachtig verhaal is Helder, biedt Herkenbaarheid en wordt vertelt met een vleugje Humor. Mijn animaties typeren zich door deze 3 H’s te combineren met verschillende animatie stijlen.

Helderheid scheppen

Je wilt je verhaal krachtig neerzetten omdat je een hoger doel voor ogen hebt. In de eerste fase gaan we telefonisch of persoonlijk in gesprek om te pinpointen welk resultaat je wilt bereiken, wat je wensen zijn en wat voor animatie hierbij past. We brainstormen samen, zorgen voor helderheid en bepalen de kaders.

Concept verhaal

Mijn script schrijver maakt een afspraak met je voor een interview zodat hij alle kanten van je verhaal kan horen en tot de kern kan komen. Vervolgens giet hij alle informatie in een kernachtige en heldere story die herkenbaarheid oproept en met humor vertelt kan worden.

Storyboard fase

De tekst is klaar. Nu is het tijd om daar beeld aan toe te voegen. Hiervoor gebruik ik een Storyboard waarin jouw bijzondere verhaal in stripvorm wordt verteld.

Ontwerp fase

In de ontwerpfase start ik met schetsen en bied ik een aantal stijlen aan waaruit je kunt kiezen. Wil je strak en zakelijk of juist losjes en creatief? Jij bepaalt hoe jouw animatie eruit komt te zien.

Animatie fase

Nu is het tijd voor het echte werk. Jouw verhaal komt tot leven. Op basis van het storyboard en de gekozen stijl wordt de animatie ontwikkeld. Je krijgt toegang tot een speciaal online platform waar je de ontwikkeling van de animatie kunt volgen en kunt bijsturen waar en wanneer je wilt.

Co-creatie Dag

 

Wil je jouw animatie naar The Next level tillen, graag zelf meer betrokken zijn in het proces of heb je een strakke deadline? Kies dan voor een Co-Creatie Sessie. 

De meest krachtige manier om tot een ijzersterke animatie te komen is om alle koppen, tegelijkertijd bij elkaar te steken. Tijdens een intensieve Co-Creatie dag ontstaat er een broeinest van originele ideeën en kun jij in elke stap van het proces precies aangeven wat je wilt. Geen ruis op de lijn. Geen losse afspraken. Na de Co-creatie lopen we naar buiten met een kant-en-klaar Storyboard dat jouw krachtige verhaal Helder, Herkenbaar en met Humor vertelt.