Over Roy de Haan

Sinds 2014/2015 heb ik gekozen voor de full-time zzp-er levenstijl. Na jaren lang gewerkt te hebben bij een webdesign bedrijf heb ik gekozen voor wat ik echt leuk vindt om te maken. Animaties. Ik heb met veel verschillende bedrijven kunnen werken van animatie bureau tot aan marketing bureaus en directe klanten. Tijdens mijn werk ben steeds opzoek geweest naar nieuwe stijlen en ben ik uitdagingen aangegaan.

Wat vind ik belangrijk: Ik geloof dat sterke krachtige animaties in detail dat klanten zich kunnen herkennen in het verhaal/beeld en en grappig verteld wordt. Dus Helder, Herkenbaar, Humor. Ik zoek telkens naar nieuwe oplossingen om het verhaal origineel te vertellen. Dat kan hem al in de kleine details zitten. Voor mij is dit telkens een uitdaging. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar opdrachten waarin ik ruimte kan krijgen om nieuwe stijlen te ontwikkelen.

 

Een pakkend verhaal wat leuk is om naar te kijken. Authentieke animaties maken, mijn creatieve vrijheid en out of the box denken, wat ik heb geleerd op de kunstacademie, komt hier dan ook goed van pas.